Gangsteriskandaali Big Brother -kilpailussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa juuri käynnistyneessä Big Brother -kilpailussa on koettu heti alussa varsinainen yllätyskäänne, kun kanssakilpailijoitaan uhkaillut Alexandra De-Gale heitettiin viime yönä ulos talosta.

Yhdeksännen tuotantokauden kilpailussa ei vielä ehditty järjestää edes pudotusäänestystä, kun De-Gale passitettiin siviiliin. Samalla myös perjantaiksi kaavailtu pudotus jää pois. Tuotantoyhtiö päätti diskata Alexandran, koska hän uhkaili toisia kilpailijoita jo ensimmäisten nimeämisten aikana.

Alexandra De-Gale uhkasi siviilissä odottavien ”gangsteriystäviensä” toteuttamilla rangaistuksilla niitä, jotka nimeäisivät hänet pudotusäänestykseen. Hän uhkaili myös kilpailijoiden perheitä ja ystäviä kostotoimilla. Uhkailu palautti hänet kuitenkin kotikatsomoon ennätysnopeasti. Kanssakilpailijat vieläpä pakkasivat De-Galen tavarat hänen puolestaan, jotta saisivat hänet mahdollisimman pian ulos talosta.