Kristiina Wheeler : Sunny Day

Singlet · Stara.fi

Suomalainen r&b-artisti Kristiina Wheeler ottaa uudella singlellään askeleen uuteen suuntaan. Kyseessä on Kristiinan esikoissingle, mutta hänen musiikkiaan on toki kuultu jo aiemmin erinäisillä kokoelmalevyillä.

Syksyllä julkaistavalta esikoisalbumilta lohkaistulla Sunny Day -singlellä neitokaisen soundi on muuttunut tyylipuhtaasta r&b-musiikista enemmän ”lollipopiksi”. Brittisävytteinen soundi ei välttämättä putoa suomalaiseen yleisöön, eikä single onnistu erityisesti säväyttämään millään osa-alueella.

Kokonaisuutena kappale on kuitenkin kepeää radiopoppia, joka voisi olla leppoisaa taustamusiikkia aurinkoisena kesäpäivänä. Hittiä tästä ei kuitenkaan ole tulossa. Kappaleen, ja tulevan levyn, taustatiimissä toimii vahvasti myös Christel ”Chisu” Sundberg.

Pisteet 2/5