Nightwish myi platinaa Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisyhtye Nightwish on menestynyt tuoreimmalla End Of An Era -DVD:llään upeasti Saksassa. Sitä on nimittäin myyty yli 50.000 kappaletta, eli platinalevyyn oikeuttava määrä.

Suosikkiyhtye vastaanotti platinalevynsä Rock Am Ring -festivaalien esiintymisensä yhteydessä. Seremonia järjestettiin juuri ennen yhtyeen esiintymistä 80.000 katsojalle.

Seuraavan kerran Nightwish nähdään konsertoimassa jo ensi viikolla, kun bändi nousee Helsingissä Kaisaniemen puiston lavalle 26. kesäkuuta. Sen jälkeen yhtye käväisee pikaisesti keikalla Ruotsissa esiintyäkseen Turun Ruisrockissa jälleen 4. heinäkuuta.

Loppukesän ja syksyn aikana Nightwish esiintyy Suomessa vielä Ilosaarirockissa ja Tuurin Miljoonarockissa. Niiden jälkeen yhtyeellä alkaa syyskuun alussa pitkä Yhdysvaltojen ja Etelä-Amerikan kiertue.