StaraVideo 63 – Stella Marja

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Stella-yhtyeen Marja Provinssirockin backstagella yhtyeen keikan jälkeen. Hän kertoo haastattelussa juhannuskuulumisiaan sekä valottaa yhtyeen kesäsuunnitelmia. Opettajaksi parhaillaan opiskeleva Marja keskittyy nyt pääasiassa bänditoimintaan, mutta opiskelu onnistuu myös vaikkapa keikkabussissa.

Musiikkilistoilla parhaillaan hyvin menestyvä Stella keikkailee kesällä tiiviisti ja siksi myös Provinssista lähtö tuli pian keikan jälkeen. Marja kertoo myös festarikeikkoihin valmistautumisesta ja paljastaa mitä yhtye puuhailee vapaapäivinään.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.