Amy Winehouse edelleen sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina sairaalaan kotoaan kiidätetty narkkaripoppari Amy Winehouse on edelleen sairaalahoidossa. Häntä pidetään nyt väkisin tarkkailussa, jotta hänelle voitaisiin tehdä tarvittavat testit, artistin tiedottaja Chris Goodman kertoi People-lehdelle.

24-vuotias Winehouse pyörtyi maanantaina iltapäivällä kotonaan. Paikalla ollut managerin apulainen näki tapauksen ja ehti hälyttää nopeasti apua. Alunperin Amyä oli määrä pitää sairaalassa vain yön yli, mutta tutkimukset ovat venyneet huomattavasti.

Poppparilla ei ole ainakaan kovin suurta kiirettä esiintymislavoille, sillä Amy Winehouse on varattu seuraavan kerran keikalle viikon päästä 27. kesäkuuta Nelson Mandelan 90-vuotispäiville. Seuraavana päivänä hän esiintyy maineikkailla Glastonburyn festivaaleilla. Ainakaan vielä noita esiintymisiä ei ole tarkoitus perua.