Amy Winehouse vakavasti sairas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amy Winehouse kiidätettiin maanantaina ambulanssilla sairaalaan hänen saatuaan sairauskohtauksen kotonaan. Paikalla oli hänen managerinsa avustaja, joka sai hälytettyä nopeasti apua paikalle.

Ensin Amyn kerrottiin olevan kunnossa ja viettävän sairaalassa tarkkailussa vain yhden yön. Sittemmin laulajan lähipiiristä ilmoitettiin, että kaikki on hyvin, mutta Winehousea pidetään vielä varmuuden vuoksi sairaalassa.

Vielä pari päivää sitten kerrottiin, että Amyn ensi viikon lopulle kaavaillut keikat Nelson Mandelan syntymäpäivillä ja Glastonburyn festivaaleilla järjestetään normaalisti. Nyt laulajan tiedottaja on kuitenkin vahvistanut, että molemmat keikat tullaan mahdollisesti perumaan, koska Winehouse joutuu olemaan edelleen sairaalahoidossa.

Keikkojen mahdollinen peruuttaminen on saanut aikaan huhuja, joiden mukaan pahassa huumekoukussa oleva poptähti olisi vakavasti sairaana ja jopa hengenvaarassa. The Sun -lehden tietojen mukaan Amy on sairastunut tuberkuloosiin ja hänellä on vakava tulehdus rinnassa. Lisäksi hänen on raportoitu yskineen verta.