Osmo Ikonen : Storm

Singlet · Stara.fi

Osmo Ikonen on varsin mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Storm-single on lohkaistu miehen Stories From Within -esikoisalbumilta.

Biisin alkuosan perustunnelmasta tulee vahvasti mieleen eräskin Eminemin biisi, mikä johtuu lähinnä taustalla kuultavasta vahvasti kitarasoundista. Kappale pääsee kuitenkin pian omilleen raikkaana, tummana tunnelmapalana.

Kertosäkeeseen päästessä kuulija saa huomata, että biisistä löytyy myös selvää hittikoukkua. Soundillisesti kappale yhdistelee useita musiikkityylejä, ja mukana on vaikutteita soulista, r&b:stä ja popista. Lopputuloksena on kappale, joka saa jalan liikkeelle. Kappaleen feidausloppu ei ole välttämättä tyylikkäin mahdollinen vaihtoehto, mutta se ei kokonaisuutta juuri pahenna.

Singleltä löytyy myös Original, joka on varsin tyylipuhdasta ja tyylikästä soulia. Siinä Osmo Ikosen persoonallinen lauluäänikin pääsee paremmin esille.

Pisteet 3/5