50 Cent nauhoittaa idioottien puhelut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent julkaisi aiemmin tällä viikolla teoksen nimeltä The Taped Conversation, jolla kuullaan otteita Fiftyn puhelusta Young Buckin kanssa. Buck sai kenkää 50 Centin G-Unit -ryhmästä huhtikuussa, ja kappaleessa kuullaan kuinka hän anelee Fiftyä ottamaan hänet takaisin ryhmään.

Kappaleen julkaisun jälkeen Young Buck, oikealta nimeltään David Dornell Brown, väitti, että äänite ei ollut aito ja että 50 Cent olisi muokannut sitä ennen julkaisua. Hiphop-tähti on nyt kuitenkin todistanut nauhan aidoksi julkaisemalla koko puhelun verkkosivustollaan. Puhelu on kuunneltavissa www.ThisIs50.com -verkkosivustolla.

Torstaina newyorkilaisen Hot97-radiokanavan haastattelussa Fifty totesi nauhoittavansa kaikki ”idioottien kanssa” käymänsä puhelinkeskustelut.