Britney Spears kahakassa lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears saapui perjantaina iltapäivällä reissultaan Los Angelesin LAX-lentokentälle, ja joutui seurueineen pian mukaan välikohtaukseen. Seurueen ja heitä kuvanneiden paparazzien välillä syntyi erimielisyyksiä.

Välikohtaus sattui, kun Britney oli noussut autoonsa ja noin 35 paparazzikuvaajaa tungeksi auton ympärillä. Popparin karavaani ei päässyt liikkeelle, joten henkivartija joutui lopulta turvautumaan koviin otteisiin. Hän työnsi voimalla erään kuvaajan kameran tämän kasvoihin, jolloin paparazzi soitti poliisit paikalle.

Viranomaisten mukaan kuvaajan poskessa näkyi pieni mustelma, mutta alustavien tietojen mukaan asiasta ei ole tehty rikosilmoitusta, People uutisoi. Paikalle kutsutut poliisit saattoivat lopulta Britney Spearsin ulos lentokentältä.