Negativen Jonne panttilainaamon kautta festareille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tapasi Provinssirockin tiimellyksessä Negative-yhtyeen keulahahmon Jonne Aaronin pian yhtyeen esiinnyttyä festivaalin päälavalla. Haastattelun ensimmäisessä osassa Jonne paljasti vierailleensa ensimmäisen kerran Provinssirockissa panttilainaamosta saaduilla rahoilla.

– Ensimmäinen reissu oli silleen, että me vietiin mun kitarastyget ja pedaalit Tampereen kanikonttoriin. Me saatiin 500 markaa ja hypättiin junaan ja lähdettiin reisimajoituksella Provinssiin. Meillä oli sellainen periaate, että me ei mennä festareille ennen kuin ollaan itse lavalla, Jonne paljasti Staralle.

Katso Jonnen neljäosaisen haastattelun ensimmäinen osa videona tästä!

Negativen keväällä julkaistu uusi albumi Karma Killer vie yhtyettä tänä kesänä vauhdilla ympäri Suomen festivaaleja. Albumilta lohkaistu hittisingle Won’t Let Go on soinut kevään aikana hyvin radioissa.