Movetron : Elä nyt

Singlet · Stara.fi

Paluuta tänä kesänä tekevä ysäribändi Movetron julkaisi äskettäin kokoelmalevynsä, jolta löytyi myös pari uutta kappaletta. Elä nyt edustaa myös yhtyeen uutta tuotantoa.

Soundillisesti kappale toistaa varsin hyvin yhtyeen alkuperäisiä ysärisoundeja, mikä tarkoittaa samalla sitä, että soundipuolella ei ole huomattavissa juurikaan edistystä. Ysärikama on nykyisin toimivaa varsinkin tanssilattialla, mutta vuonna 2008 tarvittaisiin jo edes hieman päivitettyä soundia.

Kappaleen soundipuoli kuulostaa siltä, että kuulijalla olisi korvatulpat päässä. Masterointi lienee jäänyt työvaiheena kokonaan väliin, koska kokonaisuus tulee kuin kaivosta. Sävellyksenä kappale voisi toimiakin jotenkuten ja Päivi Lepistön vokaalitkin luultavasti toimisivat, mutta nyt kokonaisuuden päällä on eräänlainen puurovelli, joka vie kokonaisuudelta terän.

Kontrasti yhtyeen omaan tuotantoon korostuu, kun mukana on Dacia-yhtyeen remix samasta kappaleesta. Siinäkään ei ole hittipotentiaalia, mutta soundit ovat kuitenkin hieman enemmän tätä päivää. Masteroinnissa poistamatta jäänyt puurovelli on toki tämänkin version päällä tukkimassa soundia.

Pisteet 1/5