Negativen Jonne: David Hasselhoff on kuningas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tapasi Provinssirockin tiimellyksessä Negative-yhtyeen keulahahmon Jonne Aaronin pian yhtyeen esiinnyttyä festivaalin päälavalla. Haastattelun ensimmäisessä osassa Jonne kertoo festaritunnelmiensa lisäksi olevansa Ritari Ässä -tähti David Hasselhoffin suuri fani.

– David Hasselhoff on kuningas. Mä odotan vain aikaa kun mulla alkaa rintaryijy kasvamaan oikein kunnolla. Se on ensi kesän hitti. Mä alan heti värjäämään sitä tummaksi, että se varmasti erottuu, Jonne kertoi Staralle.

Katso Jonnen neljäosaisen haastattelun ensimmäinen osa videona tästä!

Negativen keväällä julkaistu uusi albumi Karma Killer vie yhtyettä tänä kesänä vauhdilla ympäri Suomen festivaaleja. Albumilta lohkaistu hittisingle Wont Let Go on soinut kevään aikana hyvin radioissa.