Ben Stiller: En ole hauska!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaistähti Ben Stiller lukeutuu viime vuosien menestyksekkäimpiin komediatähtiin, mutta hän ei pidä itseään lainkaan hauskana miehenä kuvaupaikkojen ulkopuolisessa siviilielämässä. 42-vuotias supertähti on omasta mielestään täysin erilainen ihminen kuin hänen hauskat roolihahmonsa.

– En ole mielestäni hauska. En ole sellainen tyyppi, joka kulkisi ympäriinsä ja lohkaisee alati vitsejä. En ole luultavasti lainkaan hauska persoona. Rakastan toki nauramista, mutta en ole koskaan halunnut olla hauska tyyppi, koska sellainen luo paineita, Ben Stiller kertoi.

Seuraavaksi Ben Stiller tähdittää komediaelokuvaa Tropic Thunder, jonka hän myös ohjaa ja on lisäksi osittain käsikirjoittanut.

Siviilielämässä Ben Stiller on naimisissa näyttelijä Christine Taylorin kanssa. Pariskunnalla on 2,5 vuotias poika Quinlin Dempsey. Stiller ja Taylor nähtiin yhdessä taannoisessa komediassa Dodgeball, jossa molemmat nähtiin tärkeissä sivuosissa. Heidän suurin yhteinen hittinsä on kuitenkin vuonna 2001 julkaistu Zoolander-komedia, jossa oli mukana myös Stillerin koomikko-isä Jerry.