Rocktähti Rod Stewart irstaili laivalla, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Rod Stewart viettää parhaillaan lomaa Italiassa yhdessä vaimonsa Penny Lancasterin kanssa. Pariskunta vietti äskettäin aurinkoista päivää myös paikallisella huvijahdilla, jossa heidät kuvattiin varsin mielenkiintoisissa puuhissa.

37-vuotias entinen malli ikuistettiin nimittäin ”imettämässä” 63-vuotiasta rokkarimiestään laivan kannella. Rod Stewart katseli naureskellen kuinka vaimo paljasti rintansa hänen edessään, ja tämän jälkeen Stewart suuntasi primitiivisen reaktion perusteella imemään vaimonsa rintaa. Pariskunta ei välittänyt lainkaan siitä, että laivalla oli myös muita ihmisiä todistamassa tilannetta.

Katso kuvat tästä!

Lontoossa vuonna 1945 syntynyt Rod Stewart, koko nimeltään Roderick David Stewart, nousi rocktähdeksi jo 1960-luvun loppupuolella The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä ja suuntasi soolouralle vuonna 1969. Stewartin singlejä on myyty yhteensä huimat 250 miljoonaa kappaletta, minkä ansiosta hän on yksi maailmahistorian myydyimpiä artisteja. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately.