Schwarzenegger ja Stallone yhdessä valkokankaalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Actiontähtenä tutuksi tullut Kalifornian nykyinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger ja hänen kollegansa Sylvester Stallone nähdään pian yhdessä valkokankaalla. Supertähtikaksikko on nimittäin päättänyt työstää uransa ensimmäisen Bollywood-elokuvan.

Syltty ja kuvernaattori tähdittävät intialaistyylistä toimintaelokuvaa nimeltä Incredible Love. Leffa kertoo intialaisesta stuntmiehestä, joka muuttaa Hollywoodiin löytääkseen elämänsä rakkauden. Schwarzeneggerin ja Stallonen lisäksi elokuvassa näyttelevät myös Bollywood-tähdet Ashkay Kumar ja Kareena Kapoor.

Kyseessä on ensimmäinen Bollywood-elokuva, joka kuvataan Hollywoodin studioilla. Elokuvasta tulee myös kallein Bollywood-elokuva kautta aikojen, vaikka sen budjetti onkin vain minimaaliset 15 miljoonaa euroa. Siten myös Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone ovat joutuneet tinkimään palkkioistaan huimasti.