Sienna Millerin pakotettiin käyttämään tekorintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-malli Sienna Miller on joutunut turvautumaan tekorintoihin uuden G.I. Joe -elokuvansa kuvauksissa. Tähden oma rintavarustus oli ohjaaja Stephen Sommersin mukaan liian pieni roolihahmolle, joten Millerille hankittiin tekorinnat oikeiden päälle.

Sienna Miller on paljastanut olleensa tyrmistynyt kuultuaan, että hänen rintansa olivat liian pienet ja että ne tarvitsivat lisää kokoa, jotta hänen roolihahmonsa olisi ollut tarpeeksi kurvikas.

– Minulla on ylläni tiukka musta nahka-asu ja tavallista suuremmat rinnat. He antoivat minulle jutut, jotka näyttivät ihan kanan rintaleikkeiltä. Ohjaaja kertoi, että hän pitää naisista, joilla on suuremmat rinnat. Koska minulla ei ole sellaisia, he tekivät rinnoistani suuremmat, Sienna Miller kertoi Femalefirst -julkaisun mukaan.

Sienna Miller esittää suosittuun televisiosarjaan ja leikkikaluhahmoon perustuvassa elokuvassa The Baronessin roolia. Elokuvassa näyttelevät myös muiden muassa Dennis Quaid ja Brendan Frasier.