StaraVideo 65 – Negative Jonne (osa 2/4)

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Negative-yhtyeen Jonne Aaron Provinssirockin backstagella yhtyeen keikan jälkeen. Hän kertoo kesätunnelmistaan, yllättävistä taajuuksista ja yhtyeen uuden jäsenen Garyn sopeutumisesta bändin riveihin. Lisäksi Jonne kertoo mitä yhtyeen toisesta kodista, eli keikkabussista, löytyy.

Yhtyeen keulahahmo paljastaa myös, että Negative on paljannut kiertueelleen mukaan oman seremoniamestarin, jonka työnkuvaan kuuluu pääasiassa bailausta ja erikoisjuttujen järjestämistä. Tämä on toinen osa neljäosaisesta haastattelusta.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.