AC/DC julkaisee uuden levyn elokuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen australialainen rockyhtye AC/DC ilmoitti huhtikuussa työstävänsä kahdeksan vuoden tauon jälkeen uutta materiaalia. Nyt uuden levyn ilmeistymisajankohdaksi on ilmoitettu kuluvan vuoden elokuu.

Levy-yhtiö SonyBMG on julkistanut aiheeseen liityen kilpailun, jossa voi voittaa uuden levyn sekä kaikki AC/DC-yhtyeen aikaisemmat levyt omakseen. Kilpailuun voi osallisua tästä!

AC/DC-yhtyeen edellinen studiolevy Stiff Upper Lip julkaistiin vuonna 2000. Yhtye kertoi faneilleen tekevänsä uutta levyä Vancouverissa ja että levyllä tuottajana toimii Brendan O’Brien ja miksaajana Mike Fraser.

Uudesta levystä tihkui ensimmäisiä huhuja julkisuuteen jo alkuvuodesta. Silloin yhtyeen uuden levyn nimeksi kerrottiin Strap It On. Tuolloin AC/DC kuitenkin vielä kiisti kuitenkin johdonmukaisesti väitteet yhtyeen paluusta. Levyn nimeä ei ole vielä vahvistettu.