Britney Spears sai oikeudelta luvan yökylään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on saanut jälleen lisää tapaamisoikeuksia lapsiinsa. Taannoin popparin yksintyiselämän synkimpinä hetkinä Britney ei saanut tavata lapsiaan lainkaan, mutta eilen hänelle myönnettiin oikeus saada lapsensa jopa yökylään.

Britney Spears on viime aikoina kunnostautunut pysymällä erossa päihteistä ja tekemällä kovasti töitä kiertueensa ja ilmeisesti myös seuraavan albuminsa tiimoilta. Tuomioistuin on huomannut saman asian, ja Britney saakin nyt viettää pitkän tauon jälkeen myös öitä yhdessä lastensa Jayden Jamesin ja Sean Prestonin kanssa, TMZ uutisoi.

Britneyn puolesta puhui oikeudessa myös hänen vanhemmuusvalmentajansa Lisa Hacker, jota kuultiin todistajana. Hän ja Britney poistuivat oikeustalolta hymyssä suin. Seuraavan kerran huoltajuuskiistaa käsitellään oikeudessa 15. heinäkuuta.