Discard-yhtyeen kitaristi loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joensuulaisen metalliyhtye Discardin kitaristi Ohto Jaatinen mursi olkavartensa kädenvääntötapaturmassa juhannuksena. Onnettomuuden ansiosta Jaatinen ei pysty soittamaan ensi viikonlopun Tuska Open Airissa eikä heinäkuun Ilosaarirockissa.

– Eihän se voi kuin vituttaa. Tuska olisi ollut tähänastisista keikoista suurin, joten todella huonoon kohtaan sattui. Käsi on neljä viikkoa kipsissä, Jaatinen harmittelee levy-yhtiön tiedotteessa.

Discard siis esiintyy molemmilla festivaaleilla tapaturmasta huolimatta. Vielä on epäselvää otetaanko lavalle mukaan tuuraaja vai soittaako bändi vajaalla miehityksellä. Yhtye esiintyy Tuska Open Airin Inferno-lavalla lauantaina kello 18.00 ja Ilosaarirockin Rekkalavalla lauantaina kello 15.00.

Discardin kansainvälisesti suitsutettu Carrion-debyytti julkaistiin huhtikuun lopulla Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa Universal Musicin alalafka Hellfest Recordsin toimesta. Suomessa yhtye on kiinnitetty Shadow World Recordsille.