Hiphop-tähti DMX pidätettiin jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti DMX on pidätetty Miamissa hänen jäätyään kiinni ajokortitta-ajosta. Artisti päätyi poliisin haaviin rutiinitarkastuksessa, jossa huomattiin hänen ajokorttinsa vanhentuneen.

37-vuotias DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, pidätettiin maanantaina iltapäivällä puoli kahden aikaan. Hän oli pidätyshetkellä myös etsintäkuulutettuna, MTV uutisoi. Kyseessä ei ollut artistille lainkaan ainutlaatuinen tapaus, sillä hänellä on ollut viime aikoina enemmänkin ongelmia lain kanssa.

Viime kuussa DMX pidätettiin Arizonassa hurjasta ylinopeudesta hänen ajettuaan maantiellä tutkaan yli 160 kilometriä tunnissa. Lisäksi häntä odottavat syytteet elänrääkkäyksestä ja huumeiden hallussapidosta. Pari vuotta sitten DMX pidätettiin Heathrow’n lentokentällä Lontoossa hänen raivostuttuaan lentohenkilökunnalle.