Turkissa huijataan kokonaisella heavy-konsertilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Suomenkin festivaalikentällä oli mukana suurehko kesätapahtuma, joka ilmoitti esiintyjikseen artisteja ja yhtyeitä, joita ei todellisuudessa koskaan edes tilattu esiintymään. Turkissa on nyt meneillään hieman samanlainen vedätys, mutta astetta suuremmassa mittakaavassa.

Heavy-yhtye Megadeth on nimittäin varoittanut fanejaan tekaistusta konsertista, joka on ilmoitettu järjestettäväksi heinäkuussa Bursassa, Turkissa. Megadeth-yhtyeen valekonserttia markkinoidaan parhaillaan ja sinne on myynnissä myös lippuja.

Megadeth-yhtye on nyt ilmoittanut, ettei yhtyettä ole koskaan edes kiinnitetty esiintymään konserttiin, eikä yhtyettä siis nähdä paikalla, joten kyseessä on huijaus. Yhtyeen manageritoimisto syyttää nyt valekonsertin järjestäjiä yhtyeen fanien huijaamisesta.