Anna Abreu joutui skorpionin ahdistelemaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta suomalaisten tietoisuuteen ponnistanut ja juhannuksena Himos-festivaaleilla esiintynyt Anna Abreu kertoi Staralle käyneensä festareilla vain kerran aiemmin. Yhtä pelottavaa hetkeä lukuun ottamatta laulajan ensimmäinen biletyskokemus oli positiivinen.

– Olin vielä vähän aikaa sitten alaikäinen, joten minulla ei ole monia festarikokemuksia. Olin kerran Portugalissa festareilla. Meillä oli mahtava kaveriporukka koossa. Itse asiassa pikku skorpioni kiipesi siellä paitaani, mikä oli tosi ahdistavaa. Muuten meillä oli kuitenkin hauskaa, Abreu muisteli.

Anna Abreu, 18, esiintyi Himoksella torstaina.

– Aluksi pelkäsin, että esiinnyn yhdelle ihmiselle, mutta sitten porukkaa alkoi onneksi tulla lisää. Yleisö oli tosi hyvin mukana.

Samassa haastattelussa Abreu kertoi, että keikat pitävät hänet kiireisenä kesän ajan.

– Niin, ja tuleehan minulta elokuussa uusi sinkku, hän lisäsi.