Negativen Jonne Aaron: Olen suuri Kylie Minoguen ihailija!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tapasi suositun Negative-yhtyeen keulahahmon Jonne Aaronin Provinssirockissa. Videohaastattelussa hän paljasti olevansa Rolling Stonesin ja Madonnan fani, mutta erityisen lähellä hänen sydäntään on poptähti Kylie Minogue.

– Mä olen aina ollut suuri ihailija ja mulla on useampi DVD Kylieltä. Kun olemme olleet Japanissa, niin sieltä olen saanut hienoja bootleg-harvinaisuuksia, Jonne paljasti Staralle.

Samainen supertähti kaunistaa myös Jonnen Tampereella sijaitsevan kodin sisustusta.

– Sitten mulla on sellainen iso Kylien kuva makuuhuoneessa. Se on siinä makuuhuoneen ja vessan välissä, eli aina kun mä meen aamupisulle, niin Kylie hymyilee mulle kauniisti. Ei voisi päivä alkaa mukavammin. Siinä kuvassa se on rannalla puoliksi vedessä.

– Kylie on kuin Madonna. Se on 80-luvun perukoilta saakka osannut uusiutua ja luoda nahkaansa. Se kertoo vain hemmetin hyvästä tyylitajusta, vainusta ja lahjakkuudesta. Muutenkin musiikin suhteen olen kaikkiruokainen, ja varsinkin kun tekee biisejä niin se auttaa, Jonne lisäsi.

Katso haastattelu tästä!