Sienna Miller ja Keira Knightley lesboparina elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli-näyttelijä Sienna Miller ja näyttelijä Keira Knightley nähdään yhteisissä lesbokohtauksissa heidän uudessa The Edge Of Love -elokuvassaan. Miller kertoi The Sun -lehdelle, että lesbokohtausten kuvaaminen oli hänelle täysin luonnollista.

26-vuotias Sienna Miller esittää walesilaisen runoilija Dylan Thomasin elämään perustuvassa elokuvassa Caitlin MacNamaran roolia. Roolihahmo jakaa elämänsä Knightleyn roolihahmon kanssa, ja pariskunta kylpee, nukkuu ja kuhertelee yhdessä. Elokuvan on käsikirjoittanut Keiran äiti Sharman MacDonald, ja Keira on itse jo aiemmin todennut, että hän halusi tehdä kohtauksen yläosattomissa.

Sienna kiitteli haastattelussa ohjaaja John Mayburya siitä, että tämä auttoi osaltaan tekemään hänen olonsa mukavaksi kohtauksissa. Etukäteen kyseiseistä kohtauksista on odotettu varsin eroottisia, mutta Miller varoittelee fanejaan siitä, että ne eivät ehkä ole aivan niin eroottisia kuin he olettavat.

– Luulen, että ihmiset odottavat enemmän kuin tulevat lopulta näkemään. Meillä oli kuhertelua keskenämme, mutta sitä ei ollut koko ajan. Minusta Caitlin oli aika seksuaalinen persoona. Sitä paitsi naisten väliset suhteet voivat olla läheisiä ja intiimejä, Sienna Miller kertoi.