Brooke ”Hulkin tytär” Hogan seksikkäissä kuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun showpainija Hulk Hoganin jälkikasvu on viime aikoina päässyt otsikoihin lähinnä toilailuillaan, kun Nick-poika passitettiin äskettäin vankilaan hänen kolaroitua autollaan. Nyt lehtien palstoille on päässyt myös isän silmäterä, 20-vuotias tytär Brooke Hogan.

Brooke, oikealta nimeltään Brooke Ellen Bollea, tekee parhaillaan uraa mallina ja poplaulajana. Nyt hän poseeraa tuoreen Maxim-lehden sivuilla seksikkäissä kuvissa, joiden pääosassa ovat kasvojen lisäksi hänen uudet rintansa. Kuvat on otettu kun Brooke oli vielä 19-vuotias, ja kuvauksia oli valvomassa myös hänen wrestling-tähti-isänsä.

Kuvia löytyy esimerkiksi tästä ja video kyseisestä kuvaussessiosta löytyy tästä! Videosta päätellen isä joutui välillä rauhoittelemaan kuvauksista kovasti innostunutta tytärtään.