Dr. Dre tekee paluun uudella levyllä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-maailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Dr. Dre on julkaisemassa uuden albumin peräti yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Viime aikoina lähinnä tuottajana toiminut supertähti on saanut uuden levynsä jo valmiiksi.

Asiasta kertoi Snoop Dogg, jonka mukaan levyn nimeksi on alustavasti tulossa Detox. Snoop on myös itse ollut mukana levyn tuotantotiimissä. Levyn kappaleet ovat jo valmiina ja parhaillaan Dr. Dre on valitsemassa kappaleita albumilleen.

– Levy on totta ja tulossa. Se alkoi epäilyttää jo minuakin, mutta sitten menin hänen luokseen ja kuuntelimme niin paljon valmiita kappaleita, että se oli räjäyttää tajuntani. Nyt tiedän mitä olemme saaneet odottaa, Snoop Dogg sanaili Rolling Stone -lehden mukaan.

43-vuotiaan Dr. Dren, oikelta nimeltään Andre Romelle Youngin, tuorein albumi nimeltä 2001 on julkaistu vuonna 1999. Sittemmin Dre on työstänyt musiikkia lukuisille hittiartisteille, joista mainittakoon esimerkiksi Eminem, 50 Cent ja The Game. Lisäksi hän on toiminut näyttelijänä, televisio- ja radio-ohjelman isäntänä sekä levy-yhtiön johtajana.