Lentoemäntä haastoi Jennifer Lopezin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Madridissa, Espanjassa, perheensä kanssa lomaileva latinotähti Jennifer Lopez on haastettu oikeuteen koiransa tekosista. Lentoyhtiö NetJetsin lentoemäntä Lisa Wilson väittää torstaina jättämässään haasteessa, että J.Lon koira puri häntä kaksi vuotta sitten.

Wilson oli työskentelemässä Gulftream-yksityiskoneessa heinäkuussa 2006, kun Jennifer Lopez oli asiakkaana. Supertähdellä oli mukanaan myös Floyd-saksanpaimenkoiransa, jonka hän kertoi olevan hyvin käyttäytyvä vahtikoira. Lentoemännän mukaan koira kuitenkin puraisi häntä jalkaan, New York Daily News uutisoi.

Purema ei ollut vaarallinen, mutta sen seurauksena Lisa Wilson kaatui. Hän väittää kaatumisen loukanneen hänen selkänsä siten, että hän joutui leikkaukseen ja jättämään työnsä lentoemäntänä. Nyt Wilson vaatii Lopezilta oikeusteitse viiden miljoonan dollarin korvauksia.