Snoop Doggin konsertti vahvistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara uutisoi jo viime viikolla, että maailmankuulu hiphop-tähti Snoop Dogg saapuu konsertoimaan Suomeen 28. elokuuta. Nyt Staran tiedot on myös konserttijärjestäjän puolelta virallisesti vahvistettu.

Tänä kesänä Snoop Dogg keikkailee pääasiassa Yhdysvalloissa, mutta elokuun lopussa hän suuntaa myös euroopankiertueelle. Suomen lisäksi luvassa on konsertit myös Latviassa, Liettuassa, Virossa, Ruotsissa sekä monissa muissa Euroopan maissa. Turnee päättyy Hollantiin 21. syyskuuta.

Edellisen Suomen keikan jälkeen P.Diddyn ja Snoopin yhteinen kiertue ajautui ongelmiin, kun Snoopia ei päästetty lainkaan Britanniaan. Sittemmin hiphop-tähti on saanut jälleen luvan astua jalallaan saarivaltioon. Katso kuvagalleria Snoop Doggin ja P. Diddyn edellisestä Suomen konsertista tästä!