Amy Winehouse: Minulla ei ollut syytä elää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monenlaisten sairauksien ja päihdeongelmien kanssa viime aikoina taistellut brittipoppari Amy Winehouse vietti pari viime viikkoa sairaalassa hengenvaarallisen ja parantumattoman keuhkotaudin takia. Hän kertoi viime viikolla Rolling Stone -lehdelle menettäneensä elämänhalunsa.

Amy kertoi juomisen, huumeongelman ja itsetuhoiden käytöksen johtuvan siitä, ettei hänellä ollut enää syytä elää. Tämä siitä huolimatta, että romahduksensa aikaan Winehouse oli erittäin kovassa nousukiidossa maailman pop-eliittiin.

– Totta puhuen olen nuori ja ikävystynyt, koska mieheni on poissa. Tunsin silloin, ettei minulla ollut mitään minkä vuoksi elää, Amy Winehouse kertoi.

– En ole koskaan ollut vieroituksessa. Siis en ole koskaan ottanut sitä vakavasti. Kun olen nuori ja rakastunut, niin joskus sitä hieman sekoaa. Jokun olisi pitänyt sanoa, että ”Amy, hoida elämäsi kuntoon!”

Massiivisesta menestyksestä huolimatta Amy oli omien sanojensa mukaan tylsistynyt ja tyhjä, koska hänen aviomiehensä Blake Fielder-Civil passitettiin marraskuussa vankilaan epäiltynä todistajan uhkailusta. Winehousen isä totesi tosin jo viime vuonna, että juuri Fielder-Civil oli saanut Amyn huonoille teille.