Beyonce ilmestyi Glastonburyyn – mutta ei Poriin, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Jay-Z esiintyy tänä viikonloppuna Glastonburyn jättifestivaalin yhtenä pääesiintyjistä. Myös Porissa juhannuksena järjestetyssä RMJ-festivaalissa esiintynyt Jay-Z sai vierailla Suomessa ilman supertähti-tyttöystäväänsä, joka liittyi miehensä tiimiin vasta Britanniassa.

Beyonce bongattiin torstaina Lontoon Heatrhrow’n lentokentällä, kun hän saapui Yhdysvalloista katsomaan miehensä esiintymistä. Harvinaisen arkisiin vaatteisiin pukeutunut Beyonce Knowles hymyili kameroille, mutta ei jäänyt antamaan pidempiä lausuntoja. Katso kuvat Beyoncen vaatetuksesta tästä.

Jay-Z:n esiintyminen rockfestivaaleilla on aiheuttanut Britanniassa ennennäkemättömän suuren kohun. Monet pitävät häntä täysin sopimattomana koko tapahtumaan, ja lipunmyynnin huonon menestyksen perusteella mielipide on oikeansuuntainen. Tänä vuonna Glastonburyn lippuja on nimittäin myynnissä vielä portilla, mikä on tapahtunut viimeksi vuonna 1990.