Lindsay Lohanilla on salasisko!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poppari Lindsay Lohan on saanut tietää, että hänellä on siskopuoli, jonka olemassaolo on pidetty salassa peräti 13 vuoden ajan. Lindsayn isä Michael Lohan paljasti siskon olemassaolon OK!-lehdelle.

Isä kertoi saaneensa lapsen toisen naisen kanssa, kun hän ja Lindsayn Dina-äiti olivat tilapäisesti erossa. He olivat naimisissa vuosina 1985 – 2007, joten Michael Lohan on ollut avioliitossa lapsen syntyhetkellä. Michael Lohan kertoi saaneen itsekin tietää lapsen olemassaolosta vasta vuosia syntymän jälkeen. Sittemmin hän ja lapsen äiti ovat pitäneet yhteyttä.

– Vuosia myöhemmin nainen otti minuun yhteyttä ja sai minut vakuuttuneeksi, että olen ainoa ihminen, joka voi olla lapsen isä, Michael Lohan kertoi lehdelle.

Lehti väittää nähneensä myös lapsen äidiltä peräisin olevia kirjeitä, joissa äiti vertaa teini-ikäistä lastaan Lindsayyn. Lapsen äiti toteaa myös, ettei Michael ole itsekään käynyt tapaamassa tytärtään eikä tarjonnut minkäänlaista taloudellista tukea. Nyt äiti vaatii lapsen isää kantamaan vastuunsa.

Michael ja Dina Lohanilla on neljä yhteistä lasta: 22-vuotias Lindsay, 20-vuotias Michael Jr, 14-vuotias Ali ja 12-vuotias Cody. Pikkusisko Ali tekee tänä vuonna debyyttinsä elokuvanäyttelijänä.