Negativen Jonne: Olen himosiivooja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative viettää parhaillaan kiireistä keikkakesää uuden Karma Killer -albuminsa myötä. Stara tapasi yhtyeen keulahahmo Jonne Aaronin Provinssirockissa. Videohaastattelussa Jonne paljasti pitävänsä erityisesti siivoamisesta.

– Mä olen hirveä himosiivooja. Mä oon viime yönä nukkunut viisi tuntia ihan sen takia, että innostuin siivoamaan kotona. Mulla on joku semmoinen ihme pinttymä tohon siivoamiseen. Ehkä se kertoo kasvatuksesta tai jostain, mikä on ainoastaan hyvä asia, Jonne kertoi Staralle.

– Aina kun tulen rundilta tai huomaan, että olen päivän tai pari kotona, niin tartun imuriin ja tiskaan. Pystyn rentoutumaan vasta sitten kun kaikki on tip top. Tosin rundilla kaikki on ihan päinvastoin, mutta siellä on se tyyppi, joka kävelee mun perässä ja kattoo kun hatut ja puhelimet putoaa.

– Mä oon hirvee hukkaamaan tavaroita. Mä olen vähän semmoinen. Unelma voisi olla mun toinen nimeni, koska olen vähän haaveilija-Heikki tai haaveilija-Hartsa. Puhelin on useimmiten hukassa ja todennäköisesti jos mulla ei olis pää kiinni, niin olisin hukannut sekin jo monta kertaa, Jonne kertoi haastattelussa.

Katso haastattelu videona tästä!