StaraVideo 67 – Negative Jonne (osa 4/4)

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Negative-yhtyeen Jonne Aaron Provinssirockin backstagella yhtyeen keikan jälkeen. Haastattelussa Jonne kertoo yhtyeen Japanin vierailusta ja japanilaisesta yleisöstä.

Jonne iloitsee myös uuden Karma Killer -levyn aiheuttamasta nosteesta ja kertoo yhtyeensä uudesta kesäsinglestä. Lisäksi Jonne paljastaa kesäsuunnitelmistaan kertoessaan olevansa himosiivooja. Tämä on viimeinen osa neljäosaisesta haastattelusta.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.