Jay-Z floppasi Glastonburyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Porin RMJ-festivaalin pääesiintyjänä juhannuksena nähty amerikkalainen hiphop-tähti Jay-Z esiintyi viikonloppuna myös Glastonburyn jättifestivaalien lauantain pääesiintyjänä.

Hiphop-artistin kiinnittämistä rockfestivaalin pääesiintyjäksi kritisoitiin jo etukäteen näkyvästi kuluttajien, artistien ja rockmedioiden puolelta, ja tapahtuman lipunmyynti sujuikin huonoimmin lähes 20 vuoteen. Jay-Z:n konsertin aikana kritiikki osoittautui oikeaksi, sillä keikka floppasi, Daily Mail uutisoi.

Oasis-yhtyeen Noel Gallagher oli näkyvin Jay-Z:n kiinnitystä kritisoineista julkkiksista, ja Jay-Z iski keikallaan takaisin esittämällä coverina oman versionsa Oasis-yhtyeen hitistä Wonderwall.

Mukana ollut tuore supertähti-vaimo Beyonce Knowles sai katsoa miehensä konserttia harvalukuisen yleisöjoukon kanssa. Amy Winehousen keikkaa oli eilen katsomassa arviolta 75.000 katsojaa, kun Jay-Z:n esiintymistä seurasi ”vain tuhansia” katsojia. Festivaalialueella oli yhteensä noin 140.000 ihmistä. Tapahtuma jatkuu vielä sunnuntaina.