Pommiuhka salattiin RMJ-festivaaleilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juhannuksena ensimmäistä kertaa Porissa järjestetyn RMJ-festivaalin ympärillä kuhisee edelleen. Yleisökadon ja viemärisabotaasin lisäksi tapahtumassa oli myös pommiuhka, joka kuitenkin salattiin juhlayleisöltä, Satakunnan Kansa uutisoi eilen.

Lehden saamien tietojen mukaan jokin taho olisi pyrkinyt synnyttämään yleisössä paniikkia pommiuhkauksella kesken pääesiintyjä Jay-Z:n konsertin, jolloin alueella oli arviolta 30.000 ihmistä. Myös alueen viemäriverkosto joutui sabotaasin kohteeksi, ja viemäreissä saatiinkin aikaan suurta tuhoa. Satakunnan Kansan tietojen mukaan viemäreissä olisi ollut myös räjähteitä, joita purkamaan hälytettiin ammattisotilaita Porin Prikaatista.

Poliisi on suostunut kommentoimaan vain, että alueelta ei löydetty räjähteitä. Esimerkiksi Lauri Tähkän blogissa todettiin, että ennen yhtyeen esiintymistä ”Poliiseja oli bäkkärillä enemmäm kuin vilikkiläs oli todellisuudessa kissoja” ja että alueelle olisi julistettu samaan aikaan ”metaaniräjähdysvaara” viemäriverkon tukkeutumisen takia.