Televisiokanava raivostui – Big Brother -kilpailijalle porttikielto!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa äskettäin käynnistyneessä Big Brother -kilpailussa on taas syntynyt skandaali, kun jo toinen kilpailija on heitetty talosta ulos ennen aikojaan.

Kilpailun ensimmäisellä viikolla talosta poistettiin tuotantoyhtiön päätöksellä Alexandra De-Gale, joka uhkaili rikollisystäviensä pahoinpitelevän kilpailijoiden perheenjäseniä, mikäli nämä äänestäisivät hänet häätöäänestykseen. Nyt talosta on heitetty televisiokanavan päätöksellä pihalle Dennis McHugh, joka joutui käsikähmään muiden kilpailijoiden kanssa ja lopulta sylki toisen kilpailijan kasvoille.

Dennis on nimitetty kaikkien aikojen vihatuimmaksi Big Brother -kilpailijaksi, ja siviiliin häätönsä jälkeen hän onkin piilotellut sekä medioilta että televisiokanava Channel 4:n johdolta. Häätönsä jälkeen hän kävi poliisin kuulusteluisa välikohtaukseen liittyen. Televisiokanava määräsi hänet poistumaan Lontoosta, joten McHughin kerrotaan lentäneen Skotlantiin, minkä jälkeen hänestä ei ole tehty havaintoja.

– Emme halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä. Hänet pitää unohtaa niin nopeasti kuin mahdollista. Hän ei ole hyväksi ohjelman maineelle, televisiokanavalta kerrottiin News Of The World -lehdelle.

– Emme voi estää häntä tulemasta taas esiin ja antamaan haastatteluja muutaman viikon kuluttua, mutta sillä ei saa olla mitään tekemistä meidän kanssamme. Meidän mielestämme hän on kaikkien aikojen huonoin ja vihatuin asukas, ja häntä tulee kohdella sen mukaisesti.

Skandaalinkäryä on myös tavassa, jolla Dennis valittiin taloon, sillä nyt on selvinnyt, että ohjelman tuotantotiimi tunsi hänet jo ennen kilpailua, ja että hän on ollut aiemmin jopa mukana hankkimassa kilpailijoita taloon. McHughin epäillään siis valitun taloon varsinaisen kilpailijahaun ulkopuolelta samaan tapaan kuin Martina Aitolehti valittiin taannoin Suomen Big Brotheriin.