Mitä tapahtui Paris Hiltonin iholle? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriperijätär Paris Hilton tunnetaan innokkaana auringonpalvojana ja tasaisen rusketuksen ystävänä. Taannoin Suomessakin miehensä Benji Maddenin kanssa käväissyt Hilton on nyt kuitenkin kuvattu varsin erikoisen näköisenä Beverly Hillsin kaduilla.

Vihreään mekkoon pukeutuneen Parisin iho on nimittäin muuttunut parissa päivässä laikukkaan tummanruskeaksi ja kaikin puolin epäluonnollisen näköiseksi. Toissa viikolla eläinkauppa ei suostunut myymään Parisille koiranpentua rekvisiitaksi, ja ilmeisesti tätä takaiskua lieventääkseen Hilton on suunnannut paikalliseen kauneussalonkiin.

Tuoreiden kuvien perusteella Paris Hilton on joko nukahtanut solariumiin tai ottanut kerralla hieman liian suuren annoksen ruiskurusketusta. Lopputulos tuskin miellyttää superjulkkista itseäänkään. Katso kuvat tästä!