Supermalli esitteli bikinivartaloaan, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime perjantaina Lontoossa Nelson Mandelan syntymäpäiväjuhlissa kohua aiheuttanut supermalli Naomi Campbell nähtiin juhlissa näyttävässä mustassa sifonkisessa ilta-asussa.

Naomin osanotto juhliin oli vaakalaudalla loppuun saakka, sillä supermalli poistettin Mandelan pyynnöstä esiintyjälistalta pidätyksensä takia. Alunperin hänen oli määrä toimia yhtenä illan juontajista. Vieraiden joukkoon hänet kuitenkin lopulta hyväksyttiin.

Lentokentällä riehumisestaan ja avustajiensa pahoinpitelyistä viime aikoina tunnetuksi tullut Naomi Campbell on kärsinyt viime aikoina myös karkaavasta hiusrajasta. Nyt hänet on kuvattu lomailemassa brasilialaisen liikemies-poikaystävänsä Marcus Eliasin kanssa St. Tropezissa. Katso kuvat tästä!