Ted Nugentin Helsingin konsertti peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikon maanantaiksi 7. heinäkuuta suunniteltu kitaristivelho Ted Nugentin konsertti Kaapelitehtaalla, Helsingissä on peruutettu. Peruutuksen syynä on järjestäjien mukaan ennakkolippujen heikko menekki.

– Meillä oli todella suuret odotukset Ted Nugentin konsertin suhteen, sillä Nugentin edellinen konsertti kesällä 2006 oli yleisömenestys. Odotuksia lisäsi se, että viime vuonna julkaistu albumi Love Grenade sai erinomaiset arvostelut suomalaisessakin mediassa, promoottori Kalle Keskinen kertoo.

– Lippuja tähän konserttiin oli kuitenkin viime perjantaihin mennessä myyty ennakossa sen verran vähän, että Ted Nugentin managementin kanssa käytyjen neuvotteluiden jälkeen teimme vaikean päätöksen peruuttaa konsertti. Vajaalle salille esiintyminen ei tuntunut artistista mieluisalta vaihtoehdolta.

– Ymmärrämme, että kaikille Ted Nugentin musiikin ystäville ja lipun jo ostaneille peruutus on tietysti suuri takaisku ja pahoittelemme tilannetta, Kalle Keskinen toteaa julkaisemassaan tiedotteessa.

Lipun ostaneet saavat rahat takaisin Lippupalvelusta ja lippukaupoista.