Winehouse esiintyi karkkipussit rintaliiveissään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Nelson Mandelan syntymäpäivillä esiintynyt brittipoppari Amy Winehouse esiintyi silminnäkijöiden mukaan Lontoon Hyde Parkissa järjestetyssä konsertissa Haribo-karkkipussit rintaliiveissään.

Televisiotoimittaja Fearne Cotton kertoi nähneensä kuinka Winehouselle annettiin hieman ennen keikkaa takahuoneessa karkkipusseja. Niiden avaamisen ja pussien sisällön syömisen sijaan poptähti asetteli ne rintaliiviensä sisään täytteeksi.

– Tuottajani ojensi hänelle paketillisen Haribon karkkeja. Amy otti kaksi pientä pussia ja tunki ne rintaliiveihinsä. En ole täysin varma menikö hän suoraan lavalle, mutta hänen rintavarustuksensa näytti esiintymisen aikana tavallista suuremmalta, Cotton kertoo MySpace-blogissaan.

Toimittajan mukaan Amy Winehouse tapasi backstagella myös Britannian pääministeri Gordon Brownin, jolle poppari antoikin hieman ohjeistusta maan asioiden hoidosta. Fearne Marie Cotton on suosittu viihdetoimittaja, joka on tehnyt uraa muiden muassa suositussa Top Of The Pops -ohjelmassa sekä radioäänenä. Hän luki taannoin myös Britannian äänestystuloksen Helsingin Euroviisulähetyksessä.