Britney Spears haluaa näyttävän revanssin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä odotetun paluukeikkansa MTV Video Music Awards -tapahtumassa pahasti flopannut Britney Spears ei ole lannistunut saamastaan kritiikistä, vaan hän suunnittelee tekevänsä näyttävän revanssin samassa tapahtumassa.

Paluukeikalla Gimme More -kappaleensa tahdissa horjunut, huojunut ja muutenkin epävarmasti esiintynyt supertähti haluaa näyttää kykenevänsä vielä ottamaan yleisönsä ammattimaisin ottein. Myös MTV-kanavan johto on samoilla jäljillä.

– Jokainen ansaitsee toisen tai kolmannen mahdollisuuden, eikö? En ole vielä varma avaako Britney show’n. Teemme sen eteen nyt töitä ympäri vuorokauden, televisiokanavan johtaja Van Toffler kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Viime syyskuussa Las Vegasissa järjestetyssä tapahtumassa Britneyn kerrottiin itkeneen lohduttomasti takahuoneessa esiintymisensä jälkeen. Viihdemediat nimittivät paluukeikkaa jopa katastrofiksi, ja Britneyn yksityiselämän perusteella nimitys pitikin paikkansa. Nyt supertähti on kuitenkin jättänyt päihteet ja saanut elämänsä taas oikeille raiteilleen.