Pamela Anderson huoritteli Jessica Simpsonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta aikanaan kansainvälisen läpimurtonsa tehnyt povipommi Pamela Anderson on ladannut täyslaidallisen poptähti-näyttelijä Jessica Simpsonin niskaan.

Pamsu raivostui siitä, että Jessica Simpson esiintyi julkisesti t-paidassa, jonka etumuksessa luki kaksimielisesti ”Oikeat tytöt syövät lihaa”. Paidan teksti oli Playboy-mallille liikaa, sillä hänet tunnetaan muiden saavutustensa lisäksi myös PETA-järjestön aktivistina ja vegetaristina.

– Mielestäni hän on lutka ja huora. Itse asiassa en edes tiedä tarkoittiko hän ruokaa vai miehiä, Pamela Anderson latasi viime viikonloppuna australialaisen radioaseman haastattelussa.

Pamela antoi haastattelunsa hetkeä ennen kuin hän suuntasi sisään Australian Big Brother -taloon. Myös eläintensuojelujärjestö PETA on ottanut Jessican hampaisiinsa saman paidan takia. Kuva kiistanalaisesta paidasta löytyy tästä!