Stara.fi Podcast 96 – The Giant Leap

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Emma-gaalan tunnelmissa The Giant Leap -yhtyeen kolmikko, joka kertoo tuoreita kuulumisiaan ja muistelee upeasti sujunutta viime vuottaan. Samalla yhtye valottaa hieman suunnitelmiaan Keski-Euroopan valloituksen osalta.

Vuoden kotimainen tulokas -palkinnon saajaksi ehdolla ollut The Giant Leap veikkasi Lauri Tähkän putsaavan palkintopöydän, ja pojat osuivatkin oikeaan. Sebastia, Petri ja Sami valottavat Staralle samalla hieman myös legedaaristen Emma-jatkojen ohjelmaa.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.