StaraVideo 68 – Ben Barnes – Narnian tarinat

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videohaastattelussa nähdään Narnian tarinat : Prinssi Kaspian -elokuvan pääosaa esittävä hurmuritähti Ben Barnes, jonka toimittaja Ismo Mukala tapasi äskettäin Prahassa.

Nuori tähtinäyttelijä kertoo haastattelussa ensimmäisestä suuresta elokuvaroolistaan, päätymisestään elokuvaan sekä siihen valmistautumisesta. Lisäksi hän paljastaa Staralle mikä on hänen mielestään hauskin muisto leffan kulissien takaa.

Ben Barnes lähettää myös paljon terveisiä faneilleen Suomeen, ja sinkkuna nykyisin elävä tumma hurmuri lupaa tulla pian Suomeen hankkimaan itselleen tyttöystävän. Lähipäivinä Staran haastattelussa ovat myös muut Narnian tarina: Prinssi Kaspian -elokuvan tähdet. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 2.7.2008.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.