Sunrise Avenue myi platinaa Saksassa – Popgasm tulossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuussa 2006 Keski-Euroopassa julkaistu On The Way To Wonderland on myynyt Saksassa yli 200.000 kappaletta, mikä oikeuttaa maassa platinalevyyn.

Sunrise Avenue on tasaisesti kasvattanut suosiotaan Euroopassa ja neljän hittisinglen jälkeen levy liikkuu edelleen kaupoista kuluttajille. Vuoden alussa yhtyeen tuorein single Choose To Be Me valittiin Saksan Big Brother -ohjelman tunnuskappaleeksi, minkä ansiosta se soi joka päivä koko kevään ajan RTL II -kanavalla.

Lisäksi Sunrise Avenue on esiintynyt Saksassa kymmeniä kertoja ja bändi onkin lunastanut paikkansa viime vuosien kovimpien tulokkaiden kovassa joukossa. Platinalevyn saavuttaminen ulkomailta on aina merkittävä saavutus suomalaiselle yhtyeelle, etenkin kun kyseessä on bändin ensimmäinen albumi.

Sunrise Avenue on parhaillaan studiossa äänittämässä toista albumiaan, joka kantaa nimeä Popgasm. Nimi ei ole pelkästään albumin titteli, vaan se kuvastaa kaikkea mitä Sunrise Avenuen tuleva levy edustaa. Popgasm julkaistaan tammikuussa 2009.