Tässä on Hollywoodin uusi hurmuri, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa huomenna ensi-iltansa saavan Narnian tarinat : Prinssi Kaspian -elokuvan päätähti Ben Barnes on noussut kansainväliseen supersuosioon heti elokuvansa ensi-illan jälkeen.

Aiemmin lähinnä teattereiden lavoilla näytellyt 26-vuotias tumma komistus on sulattanut tyttöjen ja naisten sydämiä ympäri maailmaa, ja sama tullee toistumaan myös Suomessa elokuvan ensi-illan myötä. Hänet onkin jo nyt kiinnitetty kahteen tulevaan elokuvaan.

Staran toimittaja kävi tapaamassa Ben Barnesia ja muita elokuvan tähtiä leffan ensi-iltajuhlissa Prahassa. Sinkkuna elävä Ben lähettää haastatteluvideon välityksellä terveisiä myös Suomen faneilleen ja lupaa tulla hakemaan Suomesta myös tyttöystävän.

Katso videohaastattelu tästä!

Barnes nähdään myös seuraavassa Narnian tarinat -elokuvassa, jossa Prinssi Kaspian on muuttunut Kuningas Kaspianiksi. Elokuvasarjan kolmas osa saa ensi-iltansa vuonna 2010.