Winehousen uhri tyytyväinen nyrkiniskuihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse esiintyi viime lauantaina Glastonburyn jättifestivaaleilla 75.000 ihmisen edessä. Kesken keikan Amy löi yllättäen eturivissä ollutta katsojaa kasvoihin useamman kerran.

Amyn tiedottaja Ja festivaalin järjestäjä kertoivat, että ennen iskuja fani oli yrittänyt tarttua Winehousen hiuksiin. Sittemmin tarina muuttui siten, että fanin väitettiin solvanneen Winehousen vankilassa istuvaa aviomiestä. Nyt iskujen kohde on tavoitettu, ja hänen mukaansa poppari löi väärää henkilöä.

James Gostelow -niminen mies kertoi The Sun -lehdelle olevansa pettynyt idolinsa käytökseen, koska tämä erehtyi ihmisestä jakaessaan nyrkiniskuja yleisöönsä. Gostelowin mukaan häirikkö oli seissyt hänen takanaan ja siksi Amy Winehouse erehtyi henkilöstä. Häirikkö oli heittänyt hatun, joka osui Amy Winehousen hiuksiin.

James Gostelow ei aio tehdä pahoinpitelystä rikosilmoitusta, sillä hän on tyytyväinen saatuaan supertähdeltä näin erityistä kohtelua.

– Monikaan ei voi sanoa joutuneensa Amy Winehousen pahoinpitelemäksi. Haluaisin nyt kiittää kädestä sitä henkilöä, joka heitti hatun, popparin uhri kertoi.