Angelina Jolie kiidätettiin synnyttämään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisillään raskaana oleva Hollywood-tähti Angelina Jolie kuljetettiin toissapäivänä sairaalaan Etelä-Ranskassa. Kaksosia odottava 33-vuotias supertähti on parhaillaan Lenvalin sairaalassa Nizzan lähistöllä. Hänen kerrotaan synnyttävän lapsensa siellä.

Sairaalan tiedottaja Nadine Bauer vahvisti lehtien saaman tiedot uutistoimisto AP:lle. Hänen mukaansa lapset eivät ole luultavasti syntymässä ihan vielä ja että sairaalaan siirtyminen oli suunniteltu jo kauan sitten. Sairaalan edustaja vahvisti myös, ettei kyseessä ollut sairauskohtaus ja että Angelinalla on kaikki kunnossa.

Viime viikolla Angelina Jolie ja hänen näyttelijämiehensä Brad Pitt lahjoittivat peräti miljoona dollaria auttaakseen Irakin sodasta kärsineitä lapsia paikallisen hyväntekeväisyysjärjestön kautta. Jolien mukaan jopa 5.700 lasta ja 300 äitiä saa konkreettista hyötyä rahasummasta.