Konemusiikin supertähdet esiintyvät Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin supertähdet Vinylshakers, 666 ja Sash! saapuvat 18. heinäkuuta esiintymään Suomeen. Helsingissä ravintola Royal Onnelan lavalla illan teemana on 90-luvun konemusiikki.

Saksalainen tähtikolmikko tarjoilee KLF-juhlissa yleisölle tuttuja dancehittejä. Suomessa viime aikoina useamminkin käynyt Vinylshakerz tunnetaan muiden muassa cover-versioistaan kappaleista One Night In Bangkok ja Club Tropicana. Koneakti 666 tunnetaan puolestaan hiukan tanakammasta ravemätöstä ja hiteistään Alarma!, Amokk ja Bomba.

Illan tunnetuin esiintyjä on kuitenkin yksi koko 90-luvun tunnetuimmista konemusiikin supertähdistä, DJ Sash!, joka työsti aikanaan lukuisia hittejä maailman tanssilistojen ykkössijoille. Esikoishitin Encore Une Fois jälkeen kansaa tanssittivat ympäri maailmaa muiden muassa klassikot Equador ja Adelante sekä hieman popimmat Stay ja With My Own Eyes.